TV-sztárok

Iliász nyerte a Survivort és a 20 milliót

A 17 játékos közül a Holtak szigetéről visszatérő Iliász lett a bő másfél hónapig tartó túlélőshow nyertese. A győztes 20 millió forinttal is gazdagabb lett.

Negyvennégy őrülten kemény, fizikai és mentális erőpróbát igénylő, érzelmekkel, intrikákkal, hihetetlen drámákkal és fordulatokkal teli nap után véget ért a 17 játékos számára a Survivor. Az RTL Klub túlélőshow-ját a törzsi tanács döntése alapján Iliász nyerte, aki a „pokol tornácáról”, a Holtak szigetéről tért vissza a döntőre esélyesek közé.

A fináléban két kőkemény harcos, Feri és Iliász maradt talpon. Ők legyőzték a szigetet, az összes többi játékost, de legfőképpen saját magukat. A győztes 20 millió forinttal gazdagodott, de ennél sokkal többet visz haza, hiszen a Fülöp-szigeteken eltöltött idő más emberré formálta és olyan mentális erőt adott neki, ami hegyeket mozgat meg.

A 17 játékos közül Iliász lett a Survivor győztese

„A szigeteken megtanultam, hogy az ember addig nem is tudja, milyen iszonyatos kitartásra képes, amíg a kényszer nem viszi rá. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült a végsőkig játékban maradnom, hiszen nagyon mélyről tértem vissza. Örülök a 20 milliós fődíjnak, de talán az a legkevesebb, amit itt nyertem. Olyan mentális erőt és új szemléletmódot kaptam, amelyből életem végéig táplálkozhatom” – mondta Iliász, aki a törzsi tanácson, ahol az egyesülés óta kiesett tíz játékostárs szavazott, egy kiélezett vokspárbajban diadalmaskodott Ferivel szemben.

„Abban a pillanatban, amikor Bence kimondta a nevemet, megváltozott az egész életem! De felfogni csak akkor tudtam igazán a győzelmet, amikor fölhívhattam a barátnőmet. Neki, érte nyertem meg a Survivort! Kitörtek belőlem az érzelmek. Szerintem nem ahhoz kell bátorság, hogy elrejtsük az érzéseinket, hanem ahhoz, hogy megmutassuk. Ha egy férfi könnyezik, abban nincsen semmi szégyellnivaló.”

Feri és Iliász (Fotó: Rácz Tamás)

Iliász számára az, hogy a vele homlokegyenest más világnézetet valló Ferivel békét és barátságot kötöttek, reményt ad arra, hogy társadalmi téren is példát mutathassanak. Az elfogadás, és az előítéletmentes élet – szerinte ezek lettek a 2017-es Survivor végső üzenetei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top