TV-sztárok

Sarka Kata könnyekig meghatódott

Sarka Kata először hallotta, milyen, amikor a lánya, Noncsi róla beszél. Bizony megható volt.

Sarka Kata és Noncsika a Vigyázat gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedtek, ahol a kislány szavai könnyekig meghatották Sarka Katát

A műsorban bejátszottak egy kisfilmet, amiben Hajdú Noncsi elmondta, szerinte milyen az ő anyukája: számára a gyerekek a legfontosabbak, nem szidja őket, ha rossz jegyet visznek haza, és „mindent megbeszélek vele, még akkor is, ha majd férjhez megyek” – mondta mosolyogva, majd hozzátette, az anyukája a példaképe.

Fotó: Sarka Kata Facebook oldala

„Még sosem hallottam, ahogy rólam beszél. Nagyon meglepett, jólesett, amit mondott” – mondta az eset kapcsán a Borsnak Sarka Kata, majd mesélt a gyereknevelési szokásairól is. „Nem gyerekként kezelem őket, joguk van a saját életükkel kapcsolatos döntésekhez. Például olyan apróságokban is, hogy milyen virág kerüljön az asztalra, de az iskolai dolgokban is, vagy abban, hogyan töltsük a nyaralást. Ezért maximálisan megbíznak bennem, én meg bennük” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top