TV-sztárok

Sztárokkal ünnepelték a 13. szülinapot

Izgalmasan telt a Premier Outlet 13. születésnapja. A gyerekek, felnőttek, sőt a sztárok is szuperül érezték magukat a hétvégi rendezvényen.

A Premier Outlet 13. születésnapja alkalmából egész hétvégén át tartó vásárlási maratonnal, ingyenes gyermekprogramokkal, valamint szépség- és egészségprogramokkal készült a látogatóknak.

A gyerekeket lufihajtogatással, ugrálóvárral és arcfestéssel örvendeztette meg a biatorbágyi üzletközpont.

A SzépségPonton profi sminkesek, fodrászok, körmösök szépítették meg a látogatókat.

A szülinapi hétvégén ízélményben sem volt hiány, a gasztronómiáról a Street Food Fesztivál gondoskodott. A húsimádók, vegánok és még a gluténérzékenyek is finomabbnál finomabb falatok közül válogathattak. Hogy mi volt a hab a tortán? A születésnapi muffinok.

Szombaton a felelős állattartás és az állatvédelem került reflektorfénybe. Több állatmenhely is kitelepült a biatorbágyi outletközpontba, akik örökbefogadásra váró kisállatokat hoztak magukkal. Az érdeklődők a Budaörsi Állatmenhely, a Futrinka Egyesület, valamint a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület önkénteseitől tájékozódhattak az örökbefogadásról és a felelős állattartásról.

Az eseményen sztárok is tiszteletüket tették: Kovács Patrícia, Stohl András és Sasvári Sándor is a Premier Outlettel ünnepelt.

A biatorbágyi outletközpontban mindig történik valami. Ingyenes rendezvényeiken a család minden tagja megtalálja a számára kedves programot. Érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalukat és honlapjukat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top