TV-sztárok

Pumped Gabo elmondta, mit gondol exe új párjáról

Bár Pumped Gabo és volt párja, Sebestyén Ági már jó ideje nincsenek együtt, a fiúnak így is meg van a véleménye az új kapcsolatról. Mutatjuk, mi az!

Mint arról korábban írtunk, Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági a Való Világ powered by Big Brother egyik szereplőjével, VV Lórival jött össze. Ági két napja az Instagram-oldalán tett közzé egy csókolózós közös fotót, ami direkt úgy lett fényképezve, hogy a fiú ne legyen felismerhető.

A szemfüles rajongók azonban kiszúrtak egy jellegzetes tetoválást a fiú jobb kezén, melyből egyértelműen ki lehetett következtetni, hogy a képen VV Lóri, VV Dina exe látható. És bár Ágival már egy ideje nincsenek együtt, a párról megvan a véleménye Pumped Gabónak is, aki a Borsnak ezt mondta:

Amikor megláttam a képet, picit meglepődtem, mert nemrég mintha egy másik palija lett volna még Áginak. Már nem tudom követni, úgy cserélgeti őket. Úgy érzem, ebben azért bosszúállás is van. Ági egy kábé egy hónapja meglévő lány miatt haragszik rám.

Az izomember hozzátette, egyser mintha már találkozott volna Lórival, akit normális srácnak gondol. „Nem tudom, megfelel-e majd Áginak mindaz, amit nyújtani tud. Rosszat mindenesetre nem mondanék róluk” – mondta Pumped Gabo, aki korábban elárulta, akkor is összejár szexelni Ágival, ha külön vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top