TV-sztárok

Csősz Bogi ezért nem szül milliárdos férjének

„Nem akarom, hogy egy gyerek legyen a házasságom alapköve” – nyilatkozta Csősz Bogi, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

Csősz Boginak, a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsora szereplőjének nem is olyan rég még a többi luxusfeleséget is sikerült elképesztenie, mikor megmutatta azt a palotát, amelyben él. Mióta csak hozzáment 47 éves, dúsgazdag férjéhez, sokszor megkapta, hogy érdekből házasodott, pedig az elmúlt kilenc évben jó pár dologgal bizonyította, hogy nem a pénz motiválta.

Bogi Törökországban több sorozatban és filmben is szerepelt. Kipróbálta magát független producerként, szépségklinikát üzemeltet, és van egy magyar kozmetikai termékeket forgalmazó cége is. Nem csoda, hogy ezek mellett a gyerekvállalást szeretné kitolni, ameddig csak lehet. „Hiba lett volna, ha rögtön szülök egy gyereket, mert akkor megszűnök nőnek és embernek lenni” – mondta Bogi a Borsnak.

Hozzátette, sok mindent szeretne megtapasztalni az életben, ráadásul, mivel férje sokat utazik a munkája miatt, valószínűleg az idő nagy részében egyedül maradna a gyerekkel. „Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, hogy belebolondulnék.”

Bogi ettől függetlenül biztos benne, hogy előbb-utóbb ő is szeretne majd gyereket, de azt már most tudja, hogy ezt bébiszitterek nélkül nem tudja majd végigcsinálni. „Nem bírnám a gyereksírást meg azt, hogy egész nap »lóg rajtam« valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek” – magyarázta a luxusfeleség.

Olvass még többet Csősz Bogiról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top