TV-sztárok

Sarka Kata: „Nehéz az újrakezdés”

Sarka Kata belevágott a közepébe: egy év után újra edzésbe állt. Az üzletasszony három hete jár le a terembe, de szerinte máris látványos a változás.

Sarka Kata legutóbbi edzésvideója kiverte a biztosítékot a követőinél. Bár Hajdú Péter exneje a sok negatív komment miatt letörölte a bejegyzést, annak a mai napig nyoma van a neten. Sarka Kata egy testhez simuló ruciban domborított az edzőteremben, full sminkben és kibontott hajjal, ami nem nagyon tetszett a rajongóknak. Katától már megszokhattuk, hogy mindig csinos ruhákban mutogatja fantasztikus alakját, de ezzel talán túllőtt a célon. Most viszont egy újabb fotót posztolt, amelyen ismét edzőcuccban pózol. 

„50 perc kardió, aztán pedig levezetésnek egy kis hasazás! Utólag már jó érzés, de közben borzasztóan szenvedtem! Majdnem 1 év kihagyás után nehéz az újrakezdés, de 3 hét után már van eredmény! Hajrá! Sosem késő elkezdeni (újrakezdeni)!” – írt a fotóhoz Sarka Kata, akit nemrég egy luxusúttal lepett meg új szerelme

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top