TV-sztárok

Nacsa Olivér szakított szerelmével

A humorista 2014 tavasza óta alkotott egy párt Pataki Szilvia színésznővel, most azonban kapcsolatuk végéhez értek. Nacsa Olivér a közösségi oldalán tett váratlan bejelentést.

Nacsa Olivér és Pataki Szilvi 2014 tavaszán jöttek össze, majd egy évvel később össze is költöztek. 2016 decemberében azt nyilatkozta, szeretné hinni, hogy révbe ért, akkor úgy érezte, megtalálta azt a társat, akivel családot szeretne alapítani. Most azonban meglepő bejelentést tett a Facebook-oldalán. 

„Kedves barátaink, ismerőseink, tisztelőink!

Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt. Arra szeretnénk kérni mindenkit, legfőképpen a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy ennél többet nem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal. Abban a nem várt esetben, ha kérésünket a sajtó nem tartja tiszteletben, úgy személyiségi jogaink esetleges megsértésének következményeként a megfelelő jogi lépéseket kényszerülünk megtenni.

Szilvi és Olivér”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top