TV-sztárok

Több millióra perelhetné az ATV Demcsák Zsuzsát

A szakértő szerint megkönyörültek Demcsák Zsuzsán a közös megegyezéses távozással, ha akarták volna, sokmilliós pert akaszthattak volna a műsorvezető nyakába.

Demcsák Zsuzsa viharos távozását az ATV-től valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A tévés két hétig dolgozott a csatornánál, mielőtt elkészítette a hírhedt Szanyi Tibor-interjút, ami az utolsó csepp volt a pohárban főnökei számára.

Demcsák Zsuzsa (forrás: ATV)

Demcsákot végül nem rúgták ki, közös megegyezéssel távozhatott munkahelyéről, ami a tévés jogász szerint egy gesztus volt felé. A szakértő ugyanis úgy látja, az ATV akár szándékos károkozásért is perbe foghatta volna a nőt. „Ha Zsuzsa nem ivott, nem gyógyszerezett, csak fáradt volt, akkor is azt tudom mondani jogászként, hogy az lett volna a felelősségteljes döntés, ha nem ül be a stúdióba. Ugyanis ha nagyon szigorúan vizsgáljuk az esetet, a kereskedelmi csatornának komoly presztízsveszteséget, anyagi kárt is okozhatott az elmúlt pár nap. A jövőbeli riportalanyok gondolhatják úgy, hogy nem mennek be interjúra, hiszen ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak, akikkel beszélgetve elvész a lényeg a mondandójukból” – magyarázta a Borsnak egy tévés ügyvéd.

Arról nem is beszélve, hogy minden harmadik óriásplakátról Demcsák Zsuzsa mosolyog ránk, akire az ATV komolyan számított az őszi műsorstruktúra kialakításában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top