TV-sztárok

Hihetetlen összeget nyert Kasza Tibi Las Vegasban

Ha Kasza Tibi valamibe belekezd, azt komolyan csinálja. Vegasban az egyik legnagyobb kaszinó házi pókerversenyén robbantott bankot. Szinte.

 

Élőben jelentkezett be a Las Vegasi stripről Kasza Tibi, hogy beszámoljon pókerdiadaláról. A videót helyi idő szerint tegnap este tizenegykor forgatták párjával, Mankerrel a Mirage előtt, ahova Kasza egy amatőr pókerversenyre ült be.

„Egy óriási diadal van mögöttem. Volt egy pókerverseny amire beneveztem, és negyven indulóból a hatodik lettem” – áradozik Kasza, aki ráadásul egyedül képviselte Európát a barátságos versenyen.

És hogy mekkora összeget kaszált Tibi? Hatvanöt dollárral nevezett a megmérettetésre, az este végén pedig hetvenöttel szállt ki, így tíz kerek dollárral lett vastagabb a műsorvezető. Ez a pénz nagyon jól jönne Kasza és Manker tízmilliós álomesküvőjéhez, de a pár inkább sült krumplira fordította a nyereményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top