TV-sztárok

Hajdu Steve már harmadik évada vezeti a boszorkánytanácsot

Ha a gyerekek kérik, Hajdu Steve néha még szülinapi bulikon is megidézi a közkedvelt tini szitkom egyik legszórakoztatóbb szereplőjét.

Szeptemberben új évaddal folytatódik a Nickelodeon gyerekcsatorna egyik népszerű szitkomja, a Legboszibb boszi. A sorozatban Emma Alonso, egy 14 éves tiniboszorkány mágikus és hétköznapi kalandjait követhetjük nyomon, a  történetben pedig továbbra is fontos szerepet játszik az eltúlzott gesztusairól és drámai beszédmodoráról ismert Agamemnon, a boszorkánytanács feje, akit Todd Allen Durkin kelt életre, és a magyar szinkronban Hajdu Steve kölcsönzi a hangját. Steve különösen kedveli ezt a jellegzetes karaktert, akinek köszönhetően gyermekkorú rajongóinak száma drámaian megnövekedett. 

Gyakran kell produkálnia magát Agamemnonként, de örömmel teszi

„A környezetemben, a családban rengeteg olyan gyerkőc van, aki hatalmas Nickelodeon-rajongó, így természetesen ismerik az Every Witch Way-t is. Mindig kérik tőlem, hogy kicsit utánozzam Agamemnont, beszéljek úgy, eltúlozva, ahogy ő szokott. Sőt, egyszer arra is megkértek, hogy születésnapi köszöntőt mondjak, Agamemnonként, mert az ünnepelt nagy Every Witch Way-rajongó, és ez lenne az egyik ajándék, amit kap. Persze örömmel teljesítettem a feladatot” – mondta erről a színész, aki szórakoztató és tanulságos élményként tekint erre a szinkronszerepére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top