TV-sztárok

Egyre fogy a levegő Demcsák Zsuzsa körül

Kisebb csoda lenne, ha az ATV-nél maradhatna Demcsák Zsuzsa. Az egyre dagadó botrány már nemcsak az ominózus Szanyi-interjúra terjed ki.

Demcsák Zsuzsának kedden reggel tízkor kellett volna megjelennie Németh Szilárd ATV-igazgatónál, hogy személyesen is beszéljenek az elmúlt napokban kialakult botrányról, ám a műsorvezető lemondta a találkozót. Ezt követően délután négyre kérette magához főnöke, ám ekkor sem jelent meg, írja a Bors.

A lapnak névtelenül nyilatkozó ATV-s munkatárs szerint Demcsák „mintha semmit sem érzékelne abból a bajból, amibe keverte magát”, az informátor úgy véli, már csak a közös megegyezéssel történő távozásban bízhat a műsorvezető.

A Blikk információi szerint két héttel ezelőtti érkezése óta sok panasz érkezett a tévésre. „Az a baj, ha ő kritikával él, akkor azt nem jó stílusban teszi meg, nagyon nyers. Sztárként érkezett ide, és így is viselkedett a kollégáival. Vészesen elfogyott körülötte a levegő a szerkesztőségben. Rendszeresen felkészületlen volt, sokszor arra sem vette a fáradságot, hogy a mások által írt felkészítőt elolvassa” – mondta róla egy munkatársa.

Demcsák Zsuzsa általános fáradtsággal indokolta, miért viselkedett furcsán, zavartan az Egyenes beszéd múlt heti adásában, mikor Szanyi Tibor volt a vendége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top