TV-sztárok

Rubint Réka összeboronálja szüleit

A fitneszedző őszintén vallott arról, hogyan érintette szülei válása, de Rubint Rékának most esélye van rendbe tenni Imre és Zsuzsa kapcsolatát.

Nem mindennapi dolog volt, hogy a szülők is ott voltak, amikor Réka és Norbi újból örök hűséget fogadtak egymásnak, ugyanis Imre és Zsuzsa már hosszú évek óta elváltak. „Én és a bátyám nagyon örülnénk, ha a szüleinket újra boldognak látnánk együtt. Ezen dolgozunk most mindannyian. Hiába van mindkettőnknek már saját családja, és fogadtuk el 16 éve, hogy édesanyámék a válás mellett döntöttek, a gyermeki szívünk mégis vágyik a családi egységre, amit a szülők összetartozása jelent. Akkor érezném magam biztonságban, ha tudnám, hogy ők újra egy egységet alkotnak” – mondta a Blikknek Réka.

Rubint Réka édesapja, Imre elválik második feleségétől, így van esély rá, hogy a szülők újra egymásra találjanak. „Az egyik legnagyobb ajándék számomra az volt, hogy a szüleim ott lehettek ezen a fontos napon. Korábban a családi eseményekre vagy összejövetelekre nem hívhattuk meg egyszerre édesanyámat és édesapámat is a feleségével, mert kellemetlen szituációkat szült volna” – árulta el Réka.

Hogy megkönnyítse szülei dolgát, a fitneszedző egy közös nyaralásra is befizette Imrét és Zsuzsát. „Nem szeretném őket siettetni, nem támasztok elvárásokat, örülök, hogy azt látom, hogy újra barátok, és képesek egymás támaszai és lelki társai lenni” – tette hozzá Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top