TV-sztárok

Sztárban sztár: Ekanem Bálint ezért akart papnak állni

Ekanem Bálint Emota, a The Biebers 27 éves énekese nemcsak hogy megnyerte a Sztárban sztár első adását, de egy csapásra belopta magát a nézők szívébe is. Most családi tragédiájáról mesélt őszintén.

Ekanem Bálint Emota, a Sztárban sztár első adásának győztese alig 10 éves volt, mikor elveszítette nigériai édesapját. Mivel a férfi életében komoly szerepet játszott a vallás, nem csoda, hogy gyászoló fia is ebben igyekezett vigaszt találni. A Sztárban sztár most 27 éves énekese azt mondta, akkor még komolyan gondolta, hogy a papi hivatást választja – írja a Blikk.

„Amíg élt édesapám, bevallom, inkább nyűg volt számomra, hogyha templomba kellett menni. Neki azonban ez nagyon fontos volt, és mivel én voltam az egyetlen fia, úgy gondolta, nekem adja át ebben a stafétabotot” – emlékezett vissza Bálint, aki nehezen dolgozta fel édesapja elvesztését.

„Hatalmas űrt hagyott maga után. Sok kérdést. Emiatt a vallásban kezdtem keresni a válaszokat. Magamtól beiratkoztam hittanra. Egyébként ott kezdtem el először énekelni is a kántor mellett, és bérmálkoztam is” – vallotta Bálint, aki azt mondja, az elhatározása, hogy pap lesz, kamaszként változott meg. „Elkezdtek érdekelni a lányok” – magyárazta a Sztárban sztár versenyzője.

Olvass még többet a Sztárban sztárról az NLCafé-oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top