TV-sztárok

Jennifer Lawrence kocsmai balhéba keveredett Budapesten

Az egész azzal kezdődött, hogy közös szelfit szeretett volna készíteni vele az egyik rajongója.

Jennifer Lawrence a Late Night with Seth Meyers című éjszakai beszélgetős műsorban mesélte el, hogy kocsmai balhéba keveredett Budapesten, ráadásul ő volt a kezdeményező – vette észre a 444.

Az amerikai színésznő és társasága az egyik fővárosi kocsmában sörözött, sokat ittak, és – elmondása szerint tőle szokatlan módon – részeg volt.

Egy férfi rajongója odament hozzá, hogy hadd csináljon vele egy szelfit, különben a barátnője nem hiszi el, hogy tényleg találkozott vele. Az Éhezők viadala sztárja azonban nem szeretett volna közös fotót, megkérte a férfit, hogy menjen el, mire ő Fuck You-val reagált.

Ekkor a sztár visszakérdezett, hogy jól hallotta-e, amit mondott a fickó. Majd egyik kezével megragadta, a másikkal pedig sört öntött rá. Furcsa módon egy bőrönd is volt a férfinél, így a színésznő azt is elkezdte sörrel lelocsolni. Végül az egyik barátja tudta megállítani azzal, hogy ne pocsékolja a sört. Erre aztán abbahagyta.

Jennifer Lawrence 2017 januárjában érkezett Budapestre a Vörös veréb című film forgatására, és hónapokig a magyar fővárosban tartózkodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top