TV-sztárok

Olyan vörös hajat akarsz majd, mint amilyen a Konyhafőnök Junior versenyzőjének van

A fiatal, vörös hajú Julcsi nemcsak különleges hajszínével, hanem elképesztő dumájával is azonnal felhívja magára a figyelmet.

Igazán karakteres versenyző lép ma a Konyhafőnök Junior konyhájába, ahol ismét hat kis kukta teszi próbára magát az RTL II-n. Julcsi már azzal kitűnik a többiek közül, hogy természetes vörös a haja, amit csak az emberiség mindössze 2 százaléka mondhat el magáról. Persze a fiatal lány nemcsak a hajszínével, hanem elképesztő dumájával is azonnal felhívja magára a figyelmet.

„Egész kis korom óta főzök, olyan 6-7 éves korom óta. Szeretném most megmutatni magam, hogy itt vagyok, Julcsi vagyok” – árulta el a hobbiszakács, aki otthon is éppolyan karakteres, mint a Konyhafőnök Junior konyhájában. Erről ő maga mesélt az első feladat közben Fördős Zének.

„Úgy kezdtem el főzni, hogy bementem anyuhoz a konyhába, megkérdeztem, mit csinál. Én meg rátaláltam arra, mi az, amit igazán szeretek. Azóta néha én főzök. Mikor főzni szeretnék, akkor szólok neki, hogy »Anyu, menj ki légy szíves a konyhából!«” – avatta be a zsűritagot Julcsi az otthoni konyhaharcba, amelyből kisebb csetepaté is volt már otthon.

„Ilyenkor anyu szokta mondani, hogy mit képzelsz magadról, enyém a konyha. De most az enyém!” – mesélte el az otthoni konyháért vívott harcot Julcsi, akinek ma két feladattal is meg kell küzdenie a Konyhafőnök Juniorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top