TV-sztárok

Survivor: Tamás feladta, Nóra visszatért

Tamás hat napig bírta a Survivor küzdelmeit, önként hagyta el a törzset. Van egy nagy visszatérő is, Nóra újra harcba száll a 20 millió forintos fődíjért. De ennek nem mindenki örül.

Bálint után egy újabb játékos döntött úgy, hogy önként hagyja el a törzset, és ezzel a Survivor 20 millió forintos nyereményről is lemond. Tamás hat nap után adta fel a küzdelmet.

Tamás, bár csak pár napja érkezett a világ egyik legkeményebb realityjébe, máris úgy érezte, ez a megmérettetés túl nagy falat neki. Olyannyira, hogy hosszas vívódás után önkéntes távozása mellett döntött. A volt katona először saját csapattársai körében osztotta meg dilemmáját, majd a védettségi játék előtt Istenes Bencének is megerősítette: döntése végleges. „Úgy látszik, hogy nagy fába vágtam a fejszémet. Kifogott rajtam szinte minden. Fizikailag teljesen legyengültem, ez már kihat a gondolkodásomra is. Nem bírom, a testem nem bírja ezt az éhezést. Nekem az egészségem fontosabb, mint hogy itt játékban maradjak” – mondta búcsúzóul Tamás, aki azonnal elhagyta a szigetet. Tamás elhatározása nem aratott osztatlan sikert csapattársai körében, ám döntését már semmi sem változtathatta meg. Tamás távozása, valamint a teljes adás már megtekinthető ezen a linken.

Újabb fordulat a Survivorben: Nóra visszatért

Tamás távozásával és Feri betegeskedésével az Ibon akár emberhátrányba is kerülhetett volna. Azonban egy nem várt fordulat következett be. „Ebben a játékban, ha valaki feladja, akkor érkezik egy már kiesett játékos. Itt van Nóri” – ismertette a Survivor szabályát Istenes Bence még a védettségi játék előtt.

Az Ibonban azonban nem mindenki örült a nagy visszatérésnek. „Ha majd tud teljesíteni, akkor szeretni fogom” – vallott őszintén Klaudia Nóriról és a benne kavargó érzésekről. A kiegészült csapatnak azonban, úgy látszik, nem sikerült azonnal megtalálnia a közös hangot, hiszen az új felállásban küzdő Ibon ismét elvesztette a védettségi játékot. Hogy miként folytatódik a két törzs küzdelme és talpra tud-e állni az Ibon, kiderül minden hétköznap este 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top