TV-sztárok

Részegen lövöldözött Bochkor és Sváby

A két tévés régi titkokat árult el a legnagyobb berúgásukról és arról, vezettek-e már részegen műsort.

Bochkor Gábor és Sváby András a #Bochkor című műsorban az M1 riporteréről, Bencze Péterről beszélgetett, aki nyáron ittasan tudósított a Bajai Halfőző Fesztiválról, és ezért három hónapra felfüggesztette a csatorna.

A Blikk.hu azt írja, hogy a két tévés az eset kapcsán saját emlékeit idézte fel. Sváby elárulta, hogy másnaposan ők is vezettek már műsort: „Nagyon berúgtunk Bochkorral, hajnalig ittunk, és utána bementél bumerángozni.” Azt is elmondta, hogy akkor egy erkélyről lövöldöztek riasztópisztollyal.

A lap által megkérdezett ügyvéd szerint viszont nincs félnivalójuk, mivel ez legfeljebb szabálysértésnek minősül, elévülése pedig fél év.

A vallomás után Bochkor Gábor próbálta menteni a helyzetet, és állította, hogy ő mindig tisztán ment műsorba. Ám Sváby szerint ez nem volt mindig így.

Aztán hozzátette, hogy életében Baján rúgott be a legjobban. Egy vadidegen Zsiguli csomagtartójában ébredt, de szerencsére nem volt lezárva a teteje, így ki tudott mászni belőle.

A két tévés eddig nem ismert közös kalandjáról az ATV-n hull le a lepel vasárnap este.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top