TV-sztárok

Vásároljon be Kelemen Anna ruháiból

A volt playmate nem fér már a rengeteg cucctól, ezért garázsvásáron szabadul meg a felesleges, megunt ruhaneműitől. Kelemen Anna meglepetéssel is készül.

Nagyon készül a hétvégi garázsvásárra Kelemen Anna: a nyuszilány augusztus vége óta promózza az eseményt közösségi oldalán. „Fájó szívvel válok meg tőlük, de egyszerűen muszáj megtennem” – írta az egyik posztban.

„Én olyan típus vagyok, aki ragaszkodik a dolgaihoz, mondhatni, kényszeres gyűjtögető vagyok, semmit nem dobok ki, de a szüleim és a párom lakásán is elképesztő mennyiségű dolog gyűlt össze, így már túl nagy a zsúfoltság. Mindezek mellett arra gondoltam, hogy sok rajongóm számára ezek a tárgyak ereklyék lehetnek” – árulta el Anna a Blikknek, ezért aki hatalmas Kelemen Anna-fan, annak vasárnap irány Vác.

Arról nincs infónk, hogy a befolyt összeget jótékonykodásra fordítja-e Kelemen Anna, vagy gyűjtőszenvedélyének hódolva menőbb cuccokat vásárol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top