TV-sztárok

Súlyos szívbetegsége miatt visszavonul az Euróvízió győztese

Salvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét, aztán rábízza magát az orvosokra.

Az Eurovízió 2017 dalversenyt a Portugália színeiben induló Salvador Sobral hatalmas fölénnyel nyerte az Amar Pelos Dois című dalával. A hazánkat képviselő, huszáros jellegű ruhában fellépő Pápai Joci a 8. helyen végzett.

A portugál győztesről már korábban kiderült, hogy szívátültetésre vár. Néhány hónappal a kijevi elődöntők és döntő előtt átesett egy beavatkozáson, amivel sikerült úgy stabilizálni az állapotát, hogy elutazhatott Ukrajnába.

Az énekes most a Facebook-oldalán jelentette be, hogy szeptember 8-án adja az utolsó – ingyenesen látogatható – koncertjét, aztán átadja a testét a tudománynak.

A 24.hu arról ír, hogy az egyik portugál lap szerint mára annyira súlyosbodott Salvador Sobral betegsége, hogy az orvosok mindössze három hónapot jósolnak neki, ha nem találnak megfelelő donorszívet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top