TV-sztárok

Így néz ki szex után Csobot Adél és Istenes Bence

Újabb intim fotót posztolt a pár, Adél és Bence láthatóan nem félnek beengedni követőiket még a hálószobába sem.

„Szerelmeskedünk <3”, mindössze ennyi magyarázó szöveggel rakott ki szelfit Istenes Bence magáról és feleségéről, Csobot Adélról. A képen egyébként láthatóan éppen nem szerelmeskednek, ezért Bence a pontosítás kedvéért az #aftersex hashtaget is odabiggyesztette, ami egy közepesen népszerű tagnek számít.

„Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, de szerintem még nem léptük át a határt. Közzétettünk már más intim fotót, például csókolózós képet is. Fontosnak tartjuk, szeretjük megélni ezeket a pillanatokat, és jó másokkal megosztani. Múltkor például egy ízléses meztelen fotót is kitett rólam Bence” – mondta Csobot Adél a Borsnak.

Istenes Bence szerint ez még belefér, sőt ettől válnak hús-vér emberekké a követőik számára. „A blogomban a tényleges életünket mutatom be, nem csak a napsütötte oldalt. A nehezebb pillanatokat, a civakodásainkat, Adél hisztijeit ugyanúgy. Így vagyunk hitelesek, önazonosak, ezek va­gyunk mi. Egy szerelmespár egy kisgyerekkel. És akinek nem tetszik, amit lát, nem kell követnie” – mondta a tévés.

„Na és mi van, ha igaz a képaláírás? Akkor sincs semmi. Szeretjük húzogatni az oroszlán bajszát, feszegetni a határokat, de az ízléstelenség nem itt kezdődik. Ha csak az lenne a kép alatt, hogy romantikus teázós este, senki nem foglalkozott volna vele, annál inkább érdekesnek tartják, hogy azt írtam, szerelmeskedtünk” – vélekedett Istenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top