TV-sztárok

Ki sem látszik a munkából Stohl András

A színész szerint túlhajszolt életvitele miatt okozott súlyos balesetet hét évvel ezelőtt, de ma már jobban odafigyel magára Stohl András.

Stohl András szinte embertelen mennyiségű feladatot vállalt magára. Tizenegy darabban játszik öt különböző színházban, hajnalban rádióműsort vezet, időnként szinkronizál, hónapok óta próbálja az István, a király szuperprodukciót, és persze a Válótársak új évada is forog. Két hét múlva pedig már a Sztárban sztárban is láthatjuk.

A színész a Mokkában elárulta, ez utóbbi nem volt könnyű. „Mert gondolkodsz azon, hogy erkölcsileg, művészileg, vagy akár megélhetési szempontból mit jelenthet neked ez az ajánlat. Arra jöttem rá, hogy ez egy butaság. Elég szomorú, hogy ide jutottunk, hogy azon kell gondolkodni, hogy az ember elmehet-e egy csatornához vagy sem” – mondta Stohl a TV2-es szerepvállalásáról.

A színész arra is kitért, miért okozott balesetet évekkel ezelőtt. „Engem nem a siker taszított az ökörségeimbe, hanem az az irdatlan mókuskerék, amibe belehajtottam magam azzal, hogy semmire sem tudtam nemet mondani, és ennek vagy baleset, vagy baleset és börtön lett a vége” – árulta el az ötvenéves színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top