TV-sztárok

Elképesztő mázlista Survivor Anita

Rengeteg sebhely emlékezteti Anitát számtalan balesetére, melyek közül több filmbe illő. Mással egész életében nem történik annyi minden, mint a csinos valóságshow-hőssel 30 év alatt.

Survivor Anita hatévesen szerezte az első komoly sérülését, mikor megharapta egy kutya. „A hirtelen mozdulat miatt az arcomba harapott, és szájzára lett. Kutyával az arcomon vittek a balesetire, leszedték rólam, majd végül az arcomat is plasztikázni kellett a hegesedés miatt” – meséli.

De gyerekként egyszer még bankrablók elől is menekülnie kellett. „1994-ben apukámmal sétáltunk ki a fiókból, amikor fegyveres rablók támadtak a bankra. Néhány lövés is eldördült, menekülés közben elestem a betonon. Több hétig a kezem és a lábam is be volt kötve” – mondja Anita, ám balesetei sorának ezzel koránt sincs vége.

„Korcsolyázás közben elestem, combgipszet kaptam, majd annyira béna voltam a mankóval, hogy ráestem az ép bokámra, így 24 órán belül sikerült mindkét lábamat eltörni! Afrikában motorcsónakos siklóernyőzés közben az ernyőm elszakadt, és száz méter magasról pálmafákra zuhantam. Combizomszakadást szenvedtem” – sorolja a lány a Blikknek.

Anita csak és kizárólag sziklamászás közben nem sérült még meg, amit egy fájdalmas szakítás óta űz. Reméljük, a lány survivorös szerelmi háromszöge nem végződik számára túlságosan fájdalmasan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top