TV-sztárok

Baráti árulás: Lilla esett ki a Survivorből

Az Ibon törzs harmadik alkalommal is elvesztette a védettségi játékot a Survivorben, így ismét nekik kellett törzsi tanácsot tartani és dönteni, hogy ki menjen haza.

A Survivor ma esti kiválasztása előtt mindenki Tamást tartotta a leggyengébb láncszemnek, aki csak nemrég érkezett a játékba, mégis bekavart Gergő és Anita kapcsolatába. Ám az exkatona előhúzta a védettségi amulettet, amit aztán titokban Zolira ruházott át. Bár a srác a csapatszellem összekovácsolásának érdekében megpróbálta nyíltan a törzs tudtára adni, hogy Tamás már nem védett többé, nyugodtan kiejthetik, az amulett nála van, a többiek mégsem hittek neki.

A bizalmatlanságnak a védtelen Lilla esett áldozatul.

A lányt hideg zuhanyként érte a hír, hogy 4 szavazattal neki kell távoznia, ugyanis maximálisan biztonságban érezte magát a szavazás előtt. Se a fiúkról, se a lányokról nem gondolta volna, hogy elárulják. Benedeket és Klaudiát teljesen lesújtotta a barátjuk elvesztése, pedig mindketten rá szavaztak, Zoli pedig belátta, hogy a csapategységre törekvő erőfeszítése teljes kudarcot vallott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top