TV-sztárok

Survivor Bálint kapcsolata nem élte túl a játékot

Megküzdött a Fülöp-szigetek kihívásaival, barátnője mégsem várta haza Survivor Bálintot. A fiatalember megpróbálta visszanyerni kedvesét, hiába.

Mint tegnap megírtuk, megtörtént az idei első Survivor-szerelem, a Blikk jóvoltából pedig beszámolhatunk az első Survivor-szakításról is. A huszonöt éves Bálint szerelmesen indult el meghódítani a dzsungelt, de csak az üres lakás várta itthon.

„Tavaly ismerkedtem meg egy hölggyel. Eleinte a féltékenység m­iatt és más okokból sokat veszekedtünk, és azt sem akarta, hogy egyáltalán jelentkezzek a műsorba. Nem tagadom, főleg a győztesnek járó 20 millió forintos nyeremény vonzott az egészben” – idézte fel Bálint.

„Megnyugtattam, hogy kibírjuk azt a néhány hetet, míg távol vagyok! A kiutazásom előtt egy nappal vettem egy jegygyűrűt, és elhatároztam, ha hazajövök, feleségül veszem! Aztán másképp alakult…” – teszi hozzá szomorúan a szerelmes szigetlakó.

„Miután hazaértem, csak az üres lakást találtam itthon, a barátnőmet pedig sehol. Azonnal felhívtam, majd leutaztam hozzá vidékre, de úgy viselkedett velem, mint egy vadidegennel. Nem értettem, miért alakult ez így, nem is adott rá választ. Csupán annyit akart, hogy menjek el, és adjak neki időt, így szomorúan és összetörve hazamentem” – árulta el Survivor Bálint, aki később sem tudta rendezni kapcsolatát szerelmével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top