TV-sztárok

Váratlanul elhunyt Tolvai Reni édesapja

Megrendítő szavakkal búcsúzik édesapjától Tolvai Reni. A férfi 52 évesen, minden előzmény nélkül lett rosszul a családi nyaraláson.

Tolvai Reni és családja a görög tengerpartot élvezték Paralíában, ám a nyaralás tragikus véget ért. Az énekesnő édesapja, az ötvenkét éves Tolvai György szívinfarktust szenvedett és elhunyt.

A tragédia előtt épp édesanyja születésnapját ünnepelték, a vacsora után György panaszkodni kezdett a szívére, ezért mentőt hívtak hozzá. “[M]egvizsgaltak es azt mondtak minden rendben van de azert beviszik tovabbi vizsgalatokra, apu azt mondta nem kell mert mar jobban van. Majd felallt az agyrol es abban a pillanatban oszzeesett” – írja a Facebookon Tolvai Reni.

 

Az énekesnő szerint édesapja sosem volt beteg, még csak megfázva sem, ezért nem érti, hogy kaphatott ilyen fiatalon szívrohamot.

“Nagyon szeretunk apu, nagyon roszz most nekunk es remeljunk te jol vagy es mar talalkoztal mamaval es hogy mosolyogva nezel le rank” – zárta sorait Reni, aki tavaly vesztette el nagymamáját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top