TV-sztárok

Kiderült, kik alkotják majd a Sztárban Sztár zsűrijét!

Bár vasárnap kezdetét veszi az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban sztár, a zsűritagok kilétét eddig homály fedte. Most kiderült, kik zsűrizik majd a mások bőrébe bújt sztárokat.

Szeptember 10-én, azaz vasárnap elstartol a Sztárban Sztár új évada, de a zsűritagokat egészen eddig nem mutatták be. Nemrég bejelentették, hogy bár pár hónapja még nem akart visszatérni a képernyőre, most mégis visszaül a zsűriasztalhoz Liptai Claudia, akinek kisfia születése óta ez lesz az első szereplése.

Hajós András a közösségi oldalán jelentette be, hogy befejezte TV2-s pályafutását, így az ő helyére új embert kellett keresni.

Bereczki Zoli a színészi karrierjére szeretne koncentrálni, ezért ő is úgy döntött, hogy nem pontozza többé a Sztárban Sztár versenyzőit.

Az ő helyükre új embert kellett keresni: nemrég kiszivárgott a hír, miszerint Stohl András lesz a harmadik ítész, ami elég furcsa, hiszen nemsokára indul a Válótársak új évada az RTL Klubon, közben pedig a konkurens csatorna legnagyobb nézőszámmal rendelkező műsorában is szerepel majd.

A szókimondó rapper, Majka szerencsére biztosan ott lesz a zsűriben, de a negyedik tag kiléte egészen eddig ismeretlen volt.

Az eddig ismeretlen zsűritag pedig: Papp Szabi!

Papp Szabi a Supernem együttes énekese, akiről nem sokat tudunk zenei munkásságán kívül, hiszen köztudottan nem egy médiabohóc. Párjával, Eszterrel 12 éve vannak együtt, és két gyerekük van: Viktor a kisebbik, Natasa pedig már bölcsibe jár – mindössze ennyit árult el magánéletéről Pimaszúrnak, amikor átcuccolt hozzá. 

A Sztárban Sztár versenyzői egyébként már ismertek, nemrég őket is bemutatták a nyilvánosság előtt: Cserpes Laura, Pápai Joci, Csézy, Horváth Tamás, Singh Viktória, Berkes Olivér, Détár Enikő, Ekanem Bálint Emota, Janicsák Veca, Oláh Gergő, Kollányi Zsuzsi és Király Viktor fognak versenyezni a legsokoldalúbb előadó címért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top