TV-sztárok

Sebestyén Balázs nem kérte meg felesége kezét az esküvő előtt

Sebestyén Balázs a Borsnak elárulta, sem ő, sem felesége, Viki nem kedveli túlzottan a klasszikus romantikát. Azt is elmondta, miért.

Balázs egy spontán, Erzsébet téri lánykérés után mesélt a Borsnak arról, feleségével, Vikivel miért hagyták ki a lánykérést úgy, ahogy van, az esküvőjük előtt. “Nem volt különösebb lánykérés” –mesélte a műsorvezető, majd hozzátette, Viki akkor tudta meg, hogy feleségül fogja venni, mikor elmentek az esküvőjük helyszínére, Röjtökmuzsajra.

“Addigra már elkezdtem kicsit szervezkedni. Ott mondtam neki, hogy azt szeretném, ha itt lenne az esküvőnk. Viki tulajdonképpen akkor, ott jött rá, hogy ez egy esküvői helyszíni szemlével összekötött lánykérés, aminek nagyon örült” – mondta Balázs, aki elárulta azt is, nem volt letérdelés és gyűrű sem.

“Viki annak örült, hogy elveszem feleségül. Szerintem ez fontosabb, mint maga a lánykérés” – tette még hozzá a műsorvezető.

Olvass még többet Sebestyén Balázsról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top