TV-sztárok

Kiss Ramóna semmire sem emlékszik a lánykéréséből

Eredetileg másképp zajlott volna Kiss Ramóna lánykérése, de az utolsó pillanatban változtatni kellett a terven, ugyanis Rami rájött.

Lékai Máté úgy tervezte, hogy az amerikai utazásuk során kéri meg Kiss Ramóna kezét. “Úgy fogalmazott a párom, hogy egy boszorkány vagyok, mert mindenki be volt avatva körü­löttem, és én a barátnőimnek elmondtam, hogy van egy olyan érzésem, hogy a nyaraláson bizony a Máté megkéri a kezemet… Ők azonnal hívták a Mátét” – mesélte Kiss Ramóna, akinek a kedvese végül változtatott a terven, hogy mégis legyen meglepetés, Rami egyetlen szabadnapján, az amerikai utazásuk előtt kicsalogatta Bécsbe kirándulni.

“Bécsben az operaház előtt letérdelt egyik pillanatról a másikra, és megkérte a kezem. A legviccesebb az egészben, hogy nem emlékszünk semmire. Annyira zavarban voltunk, hogy csak potyogtak a könnyeink”  idézi a Blikk Kiss Ramónát.

 Kiss Ramóna semmire sem emlékszik a lánykéréséből

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top