TV-sztárok

Kasszás Erzsi karrierje új fordulatot vett

A Kasszás Erzsit alakító színésznő, Balázs Andrea szeptember 3-tól a Chili TV-n fog műsort vezetni. Az ország tortája című műsort édesszájúaknak ajánljuk.

Az ország tortája című műsorban Balázs Andrea színésznő hétről hétre ellátogat majd az Ország tortája címmel büszkélkedő cukrászdákba, a koncepció lényege, hogy 2007-től egészen napjainkig, bemutassa, és a cukrászokkal el is készíttesse a díjnyertes édességeket. 

Kasszás Erzsi saját műsort kapott az egyik gasztro csatornán

“Édesszájú és kísérletező típus vagyok. Szeretem újdonságokkal elkápráztatni a családot, és minden évben megkóstolom a díjazott tortákat is. A műsor most lehetőséget teremt arra, hogy az alkotókkal közösen készítsem el ezeket az édességeket, és betekintést nyerjek a recept születésének kulisszáiba. Emellett színészként is izgalmas kihívást jelent számomra a műsorvezetés” – fogalmazott a Chili TV-nek a sokak által Kasszás Erzsiként megismert színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top