TV-sztárok

Survivor Alexandra: fitneszvilágbajnok is harcba szállt a főnyereményért

Ismert arc is lesz a ma induló Survivor versenyzői közül, ugyanis az egyik legsikeresebb magyar fitneszmodell, Kocsis Alexandra is elindult az emberpróbáló versenyen.

Ma este 18:55 órakor az RTL Klubon láthatják a nézők a Survivor első részét, amely rengeteg meglepetést tartogat. A játékosok emberpróbáló heteken vannak túl, nagyon sok kihívással kellett szembenézniük a lakatlan szigeten. Az Arnold Classic világbajnoka, Kocsis Alexandra is megmérettette magát a versenyen. Azt mondja, próbált felkészülni, de erre nem lehetett… 

A fitnesz világbajnok Kocsis Alexandra is harcba szállt a Survivor főnyereményért

“Van egy kis álomkönyvem, amiben sorra pipálgatom ki azokat a dolgokat, amiket sikerült elérnem. Kiskoromban mindig néztem a Survivort, és nagy álmom volt, hogy szerepeljek benne – kezdte az NLCafe.hu-nak Alexandra. – Sorsszerű volt, én hiszek ezekben a dolgokban. Az egyik kupám leesett a polcomról, és pont egy maketthajón landolt, amire úgy tekintettem, hogy új vizekre kell eveznem. Így hirtelen felindulásból úgy döntöttem, elindulok a versenyen, és természetesen, mint mindig, most is nyerni akarok.”

Alexandra folyamatosan új kihívásokat keres az életben
Alexandra folyamatosan új kihívásokat keres az életben
Fotó: instagram/alexandrakocsisofficial

Alexandra a világ legnagyobb fitneszversenyén, az amerikai Arnold Classicon is elindult, amit alig egy évnyi felkészülés után meg is nyert. Pedig a körülmények miatt nem gondolta, hogy egyáltalán a top 15-be bekerül majd. “Voltam egy versenyen és akkor eldöntöttem, hogy ezt én a következő évben megnyerem. Azt az egy évet arra tettem fel, hogy készültem rá, sokat edzettem és folyamatosan diétáztam. Két héttel a verseny előtt részleges bokaszalag-szakadást szenvedtem, az orvosok azt mondták, ne menjek, de persze nem hallgattam rájuk. Eljött a nagy nap, alig értünk ki a repülőtérre. Londonban kiírták, hogy 3 órát késik a gép, és mivel az átszállásunk elég kötött volt, át kellett foglalni a jegyünket egy másik repülőre. Annyira siettem, hogy beszakadt egy izomszövet a vádlimban, így gyakorlatilag mindkét lábam sérült volt, de ez sem szegte kedvem  – mesélte Alexa, aki azt hitte, ezzel vége a balszerencsének. 

Egy éven át csak az Arnold Classicra készült
Egy éven át csak az Arnold Classicra készült
Fotó: instagram/alexandrakocsisofficial

Chicagóban kiderült, hogy eltűnt a versenyfelszerelésem, így mindenkitől kunyeráltam. Az Arnold Classic a világ legnagyobb fitnesz versenye, 18 ezer induló van átlagban. Az én kategóriám kimondottan nehéz, durva ellenfelekkel szálltam szembe. Bejutottam a TOP 15-be, ami már nagy szó, majd tovább a legjobb 10-be. Itt már álomszerű volt az egész, nem hittem a fülemnek, amikor kimondták, hogy a legjobb 5-be is bekerültem. A végén többszörös bajnokokkal, csúcstartókkal voltam egy színpadon, sosem gondoltam volna, hogy nyerhetek. Amikor a végén bemondták a számomat, elsírtam magam – életem egyik legszebb pillanata volt” – mondta Alexandra, aki azt is elárulta, hogy számára az volt a legnehezebb feladat a Survivor alatt, hogy taktikázzon, hiszen emberileg nem tudott felkészülni erre. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top