TV-sztárok

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

Végre örömhírek érkeztek Rékasi Károly felől. Már nem kell sokat várni, és visszatér a színpadra és a Barátok köztbe is.

Rékasi Károly két éve szenvedett komoly motorbalesetet, azóta egyszer már munkába állt, ám romlott az állapota, és újabb műtétre volt szükség. A rehabilitáció összeegyeztethetetlenné vált a munkával, nem tudtak tervezni a színésszel. Ezért újra távoznia kellett a színházból és a sorozatból is. De mindkét helyen hangsúlyozták, hogy visszavárják Rékasi Károlyt.

A József Attila Sznház évadnyitó társulati ülésén bejelentették, hogy Rékasi Károly novemberben ismét színpadra áll. Most pedig a Barátok közt háza tájáról is jó hírek érkeztek. Dolgoznak a történeten, körvonalazódik a Rékasi Károly által alakított Bartha Zsolt visszatérése – közölte a Bors megkeresésére a Barátok közt szóvivője. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikortól láthatjuk újra a színészt a Mátyás király téren.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top