TV-sztárok

Nigériai férje otthonról szurkolt az Áll az alku játékosának, Eszternek

Az Áll az alku ma esti adásában Adejuwon Eszterért izgulhatunk, akinek elsőre furcsának tűnhet a neve, de nekünk elmagyarázta, miért is hívják így.

Ma este 20:30-kor startol a TV2-n a megújult Áll az alku Gundel Takács Gáborral. Az első adás főszereplője Adejuwon Eszter lesz. Elsőre furcsának tűnhet a neve, a NLCafe.hu-nak elmondta, honnan ered. “5 éve ismertem meg a férjemet, online kezdtünk el beszélgetni, így alakult ki a szerelem” – kezdte Eszter. 

Férjével utazik a nyereményéből az Áll az alku játékosa

“Egy igazi love story a miénk, nem haboztunk sokáig, egy éven belül össze is házasodtunk. A férjem nigériai, de ez sosem okozott problémát. A családomban mindenki több nyelven beszél, és talán ennek is köszönhetően nyitott emberek. Egyből befogadták a szerelmemet, és a másik oldalon is így történt. Voltunk már a férjem szüleinél is, találkozott a két család, és nagyon jól sikerült”  – mondta Eszter, akinek ha sikerülne nyerni, azt utazásra költené. 

Férjével utazik a nyereményéből az Áll az alku játékosa

“Azért jelentkeztem a játékba, hogy bizonyítsak magamnak és a családomnak. Szeretem a kihívásokat, és ez olyan volt számomra, amit mindig is ki akartam próbálni. Egyedül mentem a stúdióba, hiszen a férjem nem beszél magyarul, de jobb is volt, mert így kevésbé izgultam. Ma este pedig átjön az egész család, és együtt nézzük meg az adást.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top