TV-sztárok

Velük múlatja az időt Hajdú Péter a szakítása után

Hajdú Péternek néhány napja ért véget fél éve tartó kapcsolata, de máris a jövőbe tekint, és a testi-lelki felfrissülés jegyében külföldre utazott. Nem is akárkikkel.

Ahogy arról tegnapi mi is írtunk, Hajdú Péter és volt barátnője, Eszter azért szakítottak, mert mindketten mást szerettek volna a kapcsolatuktól. Míg a 28 éves lány jövendő férjét és gyermekei apját látta Péterben, a műsorvezető nem akart beleugrani a családalapításba, mivel már van két gyermeke, és el sem vált.

“Közösen hoztuk meg ezt a döntést, megbeszéltük és mindketten beláttuk, hogy más élethelyzetben vagyunk, más dolgok fontosak, én csak azt kívánom neki, hogy legyen boldog” – mondta Hajdú Péter a szakítást követően. A műsorvezetőt látszólag nem viselte meg komolyabban a szakítás, máris a jövőbe tekint.

A testi-lelki felfrissülés jegyében pedig külföldre utazott, méghozzá két gyermeke kíséretében. Az Instagram-oldalára töltött képek alapján mindhárman nagyon jól érzik magukat, és rengeteg kalandban van részük.

Könnyű japán vacsi☝???????????????? #healthyfood #apasnyaralas #dinner #summer????✌????️☀️

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

 

Mennyire cuki???????? #parrots #noncsi #apasnyaralas #summer????✌????️☀️

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

 

Olvass még Hajdú Péterről az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top