TV-sztárok

Áttétes rákot diagnosztizáltak Terry Blacknél

A hatvankilenc éves férfi már többször legyőzte a betegséget, de most úgy érzi, vége. Terry Black örökbefogadott gyermekeiről szeretne gondoskodni.

Pár éve egy infarktust követően már pacemakerrel él Terry Black. Az eszköz beültetésekor, 2015-ben igen kockázatos operációt végeztek a művészen, hiszen már akkor is daganatos megbetegedésekkel küzdött, és kemoterápiát is kapott. Terry kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal.

Áttétes rákot diagnosztizáltak Terry Black-nél

Az utóbbi időben a vállára panaszkodott, és egy rutinvizsgálat során derült ki, hogy ismét tüdőrákja van, írja a Blikk. “Már nem hagyom magamat megoperáltatni. Most időre van szükségem, hogy végiggondoljam, hogyan tovább. Dani 16, Fannika 13 éves. Én pedig még a legrosszabb esetben is élek egy évet. Öregebb lettem, nincs már meg bennem az a küzdőszellem. Kell egy kis idő, hogy lássam, mit kell tennem” – mondta Terry.

“Áttétes a rák, a csontban is áttétet képez, ezzel már nem tudnak mit kezdeni! Minek műtsenek meg? Semmi értelme. Négy rákot már túléltem, azok külön voltak, ki lehetett operálni, ezt már nem, vége a dalnak” – fogalmazott Terry Black.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top