TV-sztárok

Beyoncé teste a szülés után 8 héttel nagyon kiborította a kismamákat

Két hónapja hozta világra az ikreit, de Beyoncé hasa laposabb, mint a terhesség előtt. Az énekesnő legfrissebb fotói miatt kiakadtak a kismamák. Mint gondolsz, joggal?

Beyoncé ikrei júniusban jöttek világra, de ezt az énekesnőről készült legfrissebb fotók alapján csak kevesen gondolnák. Beyoncé apró sortban és a hasát szabadon hagyó felsőben pózolt a kamerának, mielőtt a Kendrick Lamar-koncertre indult. 

Beyonce fotói 8 héttel a szülés után készültek
Beyonce fotói 8 héttel a szülés után készültek

 Az ikerek, Rumi és Sir születése után hat héttel kezdett újra edzeni az énekesnő, előtte pedig fehérjében gazdag ételeket evett, de odafigyelt arra, hogy szénhidrátszegény étrendet tartson, amennyire csak lehet. “Hathetesek az ikrek, és most már Beyoncé visszatért az edzőterembe, profi tréner segíti. A férjével egymást motiválják, hogy mihamarabb formába kerüljenek” – mondta a People magazinnak a pár egyik ismerőse. 

A friss fotók megjelenése után sok kismama írta le, mennyire ártalmas és kiábrándító, hogy egy nemrég szült sztár fogyókúrára ösztönöz más kismamákat, miközben sokaknak igenis nagy bánata, hogy nem sikerül hamar visszanyerniük a szülés előtti alakjukat. 

Beyonce hasa közelről:

Beyonce hasa közelről
Beyonce hasa közelről

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top