TV-sztárok

Folytatódik a cirkusz Rékasi Károly és Détár Enikő fia körül

Rékasi Károly és Détár Enikő fia, Zsigmond egyik napról a másikra lett híres, kormányellenes verseivel hamar belopta magát az emberek szívébe. Véleményét annak ellenére is vállalja, hogy ez a szülei karrierjébe kerülhet.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia nagyon keveset szerepelt a médiában, most azonban nem híres szüleivel, hanem botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Rékasi Zsigmond eltökélt természetvédő, nem riad vissza semmitől, ha a fák védelméről van szó. Egy korábbi demonstráció alkalmával még gázspray-vel is lefújták, de ez után sem hátrált meg. A kormány tervei szerint a Városligetben nemsokára múzeum épül, amit “Zsebi” és a mögötte álló szervezet igyekszik megakadályozni.

“A feljelentéseket többedmagammal megtettük jogszerűtlen intézkedés és rendőri túlkapás miatt, de sajnos ebben az országban nem sokra fogunk menni” – mondta az egykori színész házaspár 16 éves fia a Story magazinnak. A szülők nem politizálnak, így ezt valószínűleg a nővérétől tanulta el Zsigmond, hiszen Eszter korábban többször nyilvánította ki véleményét az aktuális kormánnyal kapcsolatban. 

Zsebi szerint nem kell őt félteni, és attól sem kell tartani, hogy a szüleit miatta negatív megkülönböztetés éri. “Annak ellenére, hogy mindent megbeszélek velük, igyekeznek távol tartani magukat a közéleti szerepléseimtől. Én sem szeretném, ha a nézeteim miatt nem hívnák őket fellépni valahová, vagy félteni kellene ilyesmitől őket” – fogalmazott Rékasi Zsigmond

Részletek a ma megjelent Story magazinban. 

A Story magazinnak mesélt Rékasi Zsigmond arról, ő hogyan látja a helyzetet
A Story magazinnak mesélt Rékasi Zsigmond arról, ő hogyan látja a helyzetet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top