TV-sztárok

Így rázza a babájával Fresh Viki

Fresh Viki bármelyik pillanatban életet adhat első gyermekének. A kismama nagyon jól viseli a terhességet, nézd, hogy örült a babaváró bulinak, amit a barátnői szerveztek neki!

Gyulai Viki 1997 óta tagja a Fresh együttesnek, Andival együtt a mai napig járnak fellépni. Mióta rátalált a szerelem, tökéletes az élete. “A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam” – mondta Viki, amikor kiderült, hogy terhes. Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy kisfia lesz, aki bármelyik pillanatban megérkezhet. 

A barátnői egy babaváró bulival köszöntötték – Viki pedig nagyon jól viselte a várandósság utolsó napjaiban rendezett partit. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top