TV-sztárok

Legkisebb lánya vette át Klapka György cégcsoportját

Klapka György híres zálogházának vezetése mostantól Klapka Sandyre hárul. A fiatal lány úgy érzi, felnőtt a feladathoz.

Bár hónapokkal ezelőtt még arról pletykáltak, csődbe mehet a Klapka Üzletház, mára úgy néz ki, elhárult az utolsó akadály is a zálogház további működése elől. Klapka Sandy szerint a hagyatéki eljárás lezárultáig nem volt jogi lehetőségük például ékszereket befogadni.

Legkisebb lánya vette át Klapka György cégcsoportját

“Egyelőre zajlik a hivatalos ügyintézés, talán egy hónap, amíg megtörténik az átíratás a hagyaték szétosztása után, de igen, a testvéreimmel abban egyeztünk meg, hogy én vezetem a céget. Ők szintén tulajdonosok, de én leszek az ügyvezető igazgató” – mondta a huszonhét éves, közgazdász végzettségű lány a Blikknek.

A fiatal lány ápolni szeretné Klapka György örökségét az üzleti életben is. “Nagy felelősség ez, és sokszor jut eszembe, hogy vajon apu miként döntene adott helyzetben, de nem tudok olyan lenni, mint ő, hiszen neki 40 éves üzleti tapasztalata volt!” – mondja Sandy, de egyből hozzáteszi, változások is lesznek a Vámház körút 9. alatt.

“Én nem vagyok az apám. Persze fontos, hogy megőrizzük, amit ő felépített, de nem tudnék úgy élni, hogy a saját személyiségemet ne vigyem bele az üzletbe. Tervezek egy múzeumot kialakítani a Vámház körút 9-ben, már gyűjtöm a relikviákat, de bevallom, az irodáját már elkezdtem egy kicsit átalakítani. A fotója természetesen ott van a falon, néha szólok is hozzá” –nyilatkozta a lány.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top