TV-sztárok

Bátor választás Tóth Vera ujjatlan estélyi ruhája

Gyönyörűen lefogyott Tóth Vera, aki bármennyire is unja már, amikor erről írnak, vagy erről kérdezik, mégis rendszeresen ő hozza fel ezt a témát. Most legutóbb a ruhaválasztáskor.

Hol van még karácsony? – mondhatnánk, de Tóth Vera láthatóan élvezettel készül a decemberi koncertjére. 

“Amikor végre ujjatlan estélyiben is elégedetten állok a tükör előtt, az megfizethetetlen érzés. Már most a karácsonyi koncertemen fantáziálok. Azon morfondírozom, milyen ruhában álljak majd a Budapest Congress Center / Budapest Kongresszusi Központ színpadára december 21-én! Ettől a finom, simogató gondolattól még a negyven fokos nyári meleg sem tud eltántorítani. Annyira nagyon várom, hogy el sem tudom mondani. Nemsokára jelentkezem a részletekkel, addig is dolgozunk a műsoron és a hangszereléseken. Rengeteg meglepetést tartogatunk! Gyere már, karácsony!:-)” – írta a rajongóinak az énekesnő, aki korábban nem tudta magát rávenni, hogy ujjatlan ruhát válasszon.

Nézd csak, milyen jól mutat Tóth Vera az esélyiben: 

In
Tóth Vera ujjatlan estélyiben is jól érzi magát a fogyása óta
Fotó: Instagram/Tóth Vera

Tóth Vera több mint 40 kilót fogyott az elmúlt másfél évben, és lassan eléri a kitűzött testsúlyt. Az állandó edzéseknek hála, feszes maradt a bőre. És nemcsak a teste az, ami látványosan átalakult. 

Néhány képen első pillantásra fel sem ismerik Tóth Verát a rajongói, egyesek szerint most jobban hasonlít a húgához, Tóth Gabihoz. Mint például ezen a képen:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top