TV-sztárok

Megszólalt a botrányt kavaró gyerekes képéről Pásztor Anna

Medencében lazítós fotó miatt kényszerült magyarázkodásra Pásztor Anna. A képen kislányával az ölében kortyol egy pohár bort, ami rengeteg kommentelőnél verte ki a biztosítékot.

Múlt héten rendezte meg Pásztor Anna és bandája a Woodstock az Ugaron elnevezésű minifesztiváljukat, ami immár ötéves múltra tekint vissza. Az énekesnő nem akarta Budapesten hagyni gyermekeit, amíg ő Ópusztaszeren fesztiválozik, így a kicsik is elkísérték őt a rendezvényre, ahol a botrányt kavart fotó készült.

Megszólalt a botrányt kavarő gyerekes képéről Pásztor Anna

Pásztor Anna szerint ő semmit nem követett el, mikor “bulizni” vitte gyerekeit. “A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van… szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot, és menj el melózni, ez bárkit kicsinál” – fogalmazott az énekesnő a Borsnak.

Anna azt sem titkolja: ő is be tud sokallni a rá nehezedő elvárásoktól. “Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy ácsi, és befröccsözöm a haverokkal.” 

Ilyenkor persze egy barátnője vigyáz a gyerekekre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top