TV-sztárok

Válik a legcukibb pár: Anna Faris és Chris Pratt szakítottak

Anna Faris és Chris Pratt válása sokkolta a rajongókat, ahogyan ők fogalmaztak. A két színészt Hollywood egyik legcukibb, legimádnivalóbb házaspárjának tartották, amióta pedig megszületett Jack Pratt, ők voltak az eszményi család.

Anna Faris gyakorlatilag ugyanabban az időben tette közzé a bejelentést, mint férje, Chris Pratt a Facebook-oldalán.

Chris Pratt és anna Faris utoljára áprilisban jelent meg együtt nyilvános eseményen
Chris Pratt és Anna Faris utoljára áprilisban jelent meg együtt nyilvános eseményen

Mindkét színész sajtósa is megerősítette a válásukról szóló híreket, mert a rajongók eleinte úgy gondolták: csakis valami rossz tréfáról lehet szó, esetleg valami feltörte a közösségi oldalukat és hamis híreket posztolt. De nem erről van szó.

Chris Pratt a válásról ezt tette közzé: 

“Anna és én szomorún jelentjük be, hogy elválunk. Sokáig keményen próbálkoztunk, és nagyon elkeseredettek vagyunk.  A fiunknak két szülője van, akik nagyon szeretik őt, és az ő érdekében szeretnénk ezt a helyzetet annyira zárt ajtók mögött rendezni, amennyire csak lehet. Még most is szeretjük egymást, és mindig örömmel gondolunk az együtt töltött időnkre, és továbbra is mélyen tiszteljük egymást” – olvasható A galaxis őrzője sztár oldalán a hír, amihez közel húszezer hozzászólás érkezett. 

Chris Pratt minden alkalommal gyünyörűen beszélt a feleségéről, mint egy szerelmes kamasz
Chris Pratt minden alkalommal gyünyörűen beszélt a feleségéről, mint egy szerelmes kamasz, Anna Faris is csak áradozni tudott a férjéről

Anna Faris a válásról nem kívánt nyilatkozni 

Mindössze ugyanazt a szöveget posztolta:

A két színész 8 éve házasodott össze, közel két év randevúzás után, de a szerelmi történetük mindig is a rajongók kedvence volt. Sőt, sokak szerint Anna Faris, aki a Házi nyuszival, a Diktátorral és számtalan komédiával vált ismertté, sokkal népszerűbb lett a házassága után, hát még Chris Pratt, aki Faris miatt gyúrta ki magát. Így ma ő az egyik legfelkapottabb színész Hollywoodban, az elmúlt időkben Marvel-hősként is láthattuk, de szerepelt az Utazókban, a Jurassic Worldben is. 

anna Faris és Chris Pratt kisfia, Jack
Anna Faris és Chris Pratt kisfia, Jack most az első, az ő érdekeit tarják szem előtt a szülők

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top