TV-sztárok

Őrült zaklató terrorizálja az Exek az édenben álompárját

Az Exek az édenben párosa, Dia és Norbi kapcsolatát egy beteges rajongó teszi próbára. Mindkettőjüket zaklatja.

A szerelmesek elmondása szerint a fiatal lány  mániásan imádja Exek Norbit, leskelődik utána, és megpróbálta összeugrasztani a párt.

“Ez a lány órákat ül Norbi munkahelyén, támasztja a pultot, persze egy italt se kér, csak nézi őt. Írogat neki, hogy szereti őt, másoknak meg úgy adja elő, hogy Norbi is szerelmes belé, de ez hülyeség, a lány bolond – kezdte Exek Dia a Blikknek. – Követett engem és a barátnőmet egyik éjjel, és az sem zavarta, hogy észrevettük őt. Azt terjeszti, hogy meg akarom verni. Már elnézést, de ha így lenne, már megtettem volna” – folytatta Dia, aki azt gyanítja, hogy a zaklató törte fel a közösségi oldalát és törölte a Norbival közös képeit is.

A lány megpróbálta szétrobbantani a szerelmespárt. “Felhívott, és azt mondta, hogy Norbi megcsal engem. Elbizonytalanodtam. Hullámvölgybe kerültünk, aztán rájöttem, ha le is feküdt mással, megbocsátanám neki. Egyszer lehet hibázni” – jelentette ki magabiztosan Dia.

Az Exek az édenben párosának kapcsolata komoly, már a házasság is szóba került köztük. Norbi meg is kérte Dia kezét a szüleitől.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top