TV-sztárok

Bréking: újra együtt a Való Világ egykori szerelmespárja

Azután, hogy kiestek, a Való Világ Powered by Big Brother játékosai egy ideig a villán kívül is egy párt alkottak. Egy ideje azonban különváltak, hogy most újra egymás karjaiban keressék a boldogságot.

VV Dina és VV Lóri a Való Világ Powered by Big Brother széria alatt, a játék közben szerettek egymásba. Mindketten viszonylag hamar távozni kényszerültek a luxusbörtönből, ám ez egyáltalán nem zavarta őket, hiszen alig várták, hogy végre a való világban is együtt lehessenek.

Csakhogy az idill nem tartott sokáig: néhány hónapja VV Dina és VV Lóri bejelentették, hogy útjaik különváltak. Akkor azt mondták, bár szeretik egymást, úgy érzik, az lesz mindkettőjüknek a legjobb, ha nem találkozgatnak. Most azonban úgy tűnik, a szerelmesek ismét egymásra találtak, ezt tegnap jelentették be Dina Instagram-oldalán.

Újra együtt. A szakításunk után, és úgy gondolom mindkettőnk nevében beszélek, nagyon sokat gondolkodtunk a kettőnk kapcsolatán. Sokat gondolkodtam/gondolkodtunk azon, min kéne változtatni, hogyan is kéne jobbá tenni ezt a kapcsolatot. Végül arra a döntésre jutottunk, hogy jobb együtt lenni, mint egymás nélkül” – írta VV Dina.

 

Olvass még többet VV Dináról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top