TV-sztárok

Vizes vb: a FINA szerelmesei elképesztően cukik!

A sport nemcsak eredményeket és örök élményeket hoz az ember életébe, hanem bizony előfordul, hogy szerelmet is. A két sikeres fiatal úszó, Kapás Bogi és Kenderesi Tamás is az uszodában leltek párra.

Ahhoz, hogy valaki sikeres sportoló legyen, nagyon fontos a háttér. A folyamatos edzések és utazás miatt jó, ha valaki mindig támogat. Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma régóta ismerik egymást, de csak egy éve jöttek rá, hogy többet éreznek egymás iránt.

Végre volt egy kis idejük kettesben
Kenderesi Tamás és Sebestyén Dalma: Végre volt egy kis idejük kettesben
Fotó: instagram/kenderesitamas

A szerelmeseknek már rengeteg közös élményük van: együtt voltak a tavalyi riói olimpián, azóta pedig sokat utaztak kettesben. Igaz, nincs könnyű dolguk, hiszen Dalma Győrben edz, Tamás pedig Pécsett készül, de a következő szezontól több közös edzőtábort terveznek. Mindenesetre most együtt tölthetnek pár napot, hiszen mindketten kvalifikálták magukat a budapesti világbajnokságra.

Párizsban is jártak
Párizsban is jártak
Fotó: instagram/dalma.sebestyen

Nem ők az úszóvilág egyetlen szerelmespárja, hiszen az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka is az uszodában talált rá párjára, Telegdy Ádámra. A sportolók először tavaly decemberben posztoltak közös képet, de Bogi az olimpia után már utalt rá, hogy foglalt a szíve. 

Szexi fotósorozatot készítettek róluk
Szexi fotósorozatot készítettek Kapás Boglárkáról és Telegdy Ádámról
Fotó: instagram/boglarkapas

Az első közös képnél a rajongók teljesen összetörtek, hiszen Bogi gyönyörű nő, sokan odavannak érte, és rengeteg üzenettel bombázzák. Sajnos ki kell ábrándítanunk a férfi követőket, hiszen az úszót most csak és kizárólag Ádám érdekli, aki egyébként szintén indul a világbajnokságon. 

A riói olimpia előtt jöttek össze
A riói olimpia előtt jöttek össze
Fotó: instagram/boglarkapas

Kapás Bogi és Kenderesi Tamás is fontos feladatot kapott a FINA-tól, hiszen a megnyitón többek között ők is elmondják a sportolói esküt. A ma 21 órakor kezdődő megnyitóra nagyon sokan kíváncsiak, forgalmi fennakadásokra kell számítani. Addig is, üsd el az időt, és nézd meg, te mennyire vagy tájékozott a VB-vel kapcsolatban. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top