TV-sztárok

Hosszú Katinka a vizes vb-ről és a gyerekről

Magyarország ünnepelt úszónője lázasan készül a holnap kezdődő budapesti vizes világbajnokságra. Egyelőre az úszás van előtérben, de Hosszú Katinka és Shane Tusup most a gyerekről is beszélnek.

Katinka ugyanolyan tudatos a gyermekvállalással kapcsolatban, akár a medencében. Ma 21 órakor elstartol a budapesti vizes vb, ahol Hosszú Katinka gyakorlatilag minden számban nagy esélyesnek számít.

A FINA 2017 azonban nem az egyetlen, amiről most beszélt. Azt ígéri, hogy a következő pár évben még az úszást helyezi előtérbe, viszont a 2020-as tokiói olimpia után belevág férjével, Shane Tusuppal a családalapításba. 

Hosszú Katinka három gyereket szeretne

“A következő nagy célom az, hogy amikor jönnek a gyerekek, akkorra már minden készen álljon, mindenük meglegyen. Úgy gondoltam, hogy a 2020-as olimpiára még felkészülök. Addig szeretnék úszni, amíg ennyire élvezem” – nyilatkozta a BEST magazinnak Katinka, aki nemrégiben csodás előtte-utána fotót posztolt magáról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top