TV-sztárok

Törőcsik Mari nem hajlandó enni, mesterségesen táplálják

Aggasztó állapotban van Törőcsik Mari. A színésznő hónapok óta kórházban van, az utóbbi időben ételt sem vesz magához, infúzióval táplálják.

Azt kérte legutóbb a rajongóktól Törőcsik Mari, ne látogassák a kórházban, hiszen rengeteg pihenésre van szüksége. Ez nem véletlen, a színésznőt a betegségén túl az is legyengítette, hogy már nem akar enni.

Törőcsik Mari nem hajlandó enni, mesterségesen táplálják

Törőcsik Mari állapotáról Jordán Tamás beszélt, aki szintén kórházban volt az elmúlt hetekben. Jordán és Törőcsik régi jó barátok, így a színésznő őt még beengedi kórtermébe. A színházigazgató elmondta, Törőcsiket már nem az intenzív osztályon kezelik, hanem a kardiológián. “Szervileg különösebb beavatkozásra nincsen szükség, nincsen baj. A legnagyobb nehézséget az jelenti, hogy nincsen ambíciója enni. Érti az eszével, hogy a felépüléshez szüksége van táplálékra, hogy megerősödjön. Ennek ellenére nem hajlandó enni. Nem mintha megtagadná az étel magához vételét, csak nem tartja fontosnak” – meséli Jordán.

“Eredetileg egy megfázás miatt került be, mert az nagyon legyengítette. Szervi baja nincs, teljesen tudatánál van, sztorizgat, sokszor alig lehet lelőni. A kedélye jó, meg lehet nevettetni. Csak az evéssel vannak bajok. Még annál is kevesebbet eszik, mint ami a létfenntartáshoz szükséges lenne, ezért mesterségesen táplálják infúzióval. Mindig sovány volt, de most még fogyott is” – mondta Jordán Tamás a Borsnak.

“Mari nincs jól, de nem olyan nagy a baj, mint azt gondolnák” – zárta a beszámolót az igazgató.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top