TV-sztárok

Tolvai Reni: egyre jobban szeretem Andrist

A sztárpár kapcsolatában is eljött a kritikus hetedik év, ami sokszor változásokat hoz. Reni azonban azt mondja, náluk ugyanúgy, sőt jobban lángol a szerelem, mint a kapcsolatuk hajnalán.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Megasztár 5. szériája óta egy párt alkotnak, közös dallal azonban még nem jelentkeztek. Most megtört a jég: az énekesnő bejelentette, ősszel új számmal jelentkeznek, és a klipben is együtt szerepelnek majd. 

A szerelmespár ritkán szerepel együtt, bár ennek a valódi oka sosem derült ki. Tolvai Reni azt mondja, Andrissal a legjobb együtt dolgozni, mindig megmutatja neki az éppen aktuális zenéit, és fordítva is így van – egymás kritikusai, és sokat tanulnak a másik alkotói folyamatából. Mégis, kapcsolatuk ennyi idő után még mindig nem lépett szintet. 

Nemrégiben Thaiföldön jártak
Nemrégiben Thaiföldön jártak
Fotó: instagram/tolvaireni

“Egy kapcsolat elején még annyira nem ismered a másikat, nem fogadod el a dolgait, hiszen nem vagyok hozzászokva. Szerintem egy szerelem mindig fejlődik, és egyre erősebb, én most ezt érzem” – mondta A Nagy Duett sztárja a Mokkában, és azt is elárulta, hogy ettől függetlenül még nem gondolkozik azon, hogy menyasszony legyen. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top