TV-sztárok

Rékasi Károly kirobbanó formában

A színészt egy kertészetben fotózták le ahogy virágládákat pakolászik minden erőfeszítés nélkül. Rékasi Károly végre maga mögött hagyhatja balesetét.

A Blikk olvasóriportere futott bele Rékasi Károlyba és Pikali Gerdába amint egy soroksári kertészetben vásároltak. A pár boldogan töltött meg egy bevásárlókocsit növényekkel, amiket Rékasi játszi könyedséggel pakolt be az autó csomagtartójába.

Rékasi Károly kirobbanó formában

Nem csoda, hogy Rékasi formában van, ugyanis rigorózus edzéstervvel erősíti magát, mióta rehabilitációja ezt lehetővé teszi. “Minimum háromszor, de van, hogy ötször is edzem egy héten. Gyógytornával kezdek, szoktam úszni, aztán pedig személyi edzővel folytatom az erősítést. Nemcsak a felsőtestemet edzem, a lábamra is sok gyakorlatot végzek, nagyon jó például a biciklizés és az ellipszis, mert nyújtja a szalagokat” – mesélte a színész, aki újabban már csak a biztonság kedvéért tartja kéznél mankóit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top