TV-sztárok

Lotfi Beginek ikrei születtek

Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasának két hete születtek meg ikerfiai, Zalán és Zorán. A párnak már van egy gyermeke, Zazi, aki nagyon jól fogadta a srácokat.

Nem is lehetne nagyobb a boldogság a sztár-DJ családjában: Lotfi Begit a Petőfi Zenei Díjátadón az év lemezlovasának választották, pár napra rá pedig megszülettek Lotfi ikerfiai, Zalán és Zorán. A két kisfiú éppencsak hogy belecsúszott a júniusba, hiszen 30-án 23:29-kor jöttek világra. Begiék négyéves kislánya, Zazi pedig egyenesen imádja az öccseit.

Lotfi Beginek ikrei születtek

“Hello világ, itt vannak a banditák. Tegnap este 23:29-kor megérkezett Lotfi Zalán és Lotfi Zorán. Anyu és a srácok is jól vannak. Hamarosan tejet kell fakasztanunk!” – írta a fotóhoz Lotfi Begi, aki az RTL Klub Reggelijében mesélt az első pár napról. 

“Akkor fogtam fel, hogy ketten vannak, amikor odaadták őket a kezembe. Ez nem olyan, mint amikor a piacon azt mondják, ‘kettő lett, maradhat’?” – poénkodott Lotfi Begi, akinek a fesztiválszezon miatt eléggé feszített a munkatempója.

“Most már csak megyek, és jövök, nem maradok, nem nézek meg másik koncerteket. Szerencsére pont azt az egy estét választották ki, amikor otthon voltam, akkor születtek.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top