TV-sztárok

Bódi Sylvi vödörből mosakszik – ilyen pucér képet még biztos nem láttál róla

A szörfmodellek élete sem csak játék és mese. Bódi Sylvi bepillantást enged a napfényes óceánparti élet árnyoldalaiba.

Mostanában Bódi Sylviről az egzotikus tengerpartok, méteres hullámok és a gondtalan szörfölés ugrik be az embernek. Automatikus azt gondolnánk, Sylvi biztos egy ötcsillagos hotel privát strandjára slattyog le minden reggel, ez azonban általában nem így van.

A modell úgy fogalmazott: “amiből én utazgatok 2 hónapot, azt egyesek kiposztolják egy nap alatt táskában és cipőben”, és ezt fotóval is alátámasztja.

Az én utazásom az mindig téma. Miböl utazik Bódi Sylvi?! Imádnak az emberek ezen csámcsogni. Ez mindig téma… de az nem, hogy egyes hazai celebritások mi a csodából ülnek elsö osztályon és furikáztatják magukat luxus gépjármüvekkel?!!!!! ☺️ Amiböl én utazgatok 2 hónapot, azt egyesek kiposztolják egy nap alatt táskában és cipöben. ???? De ez nem tünik fel senkinek. ???????????? Talán nem árt megnézni, hogy hogyan élek én kint! Nem luxus helyeken lakom és nem luxus körülmények közt tengetem az életem. A kép az egyik mostani indonéz utamon készült. A puritán szálláshoz nem tartozott sem fürdöszoba, sem wc, így a mosdást egy ilyen fürdöszobának kinevezett müanyag fóliával elkerített részen kellett megoldani egy kútból vödörrel felhúzott hidegvíz segítségével. Ennyi. És nem nyavalygok, söt mosolygok, boldog vagyok. Ennyit erröl. ☺️ ????????I love simple life. People think that celebrities always stay at luxury places. Maybe they do but here is one who doesn't care much about it. Especially where the waves are good! On one of my latest Indonesian trip I stay at a very very basic place which had no bathroom and toilet, so I had to wash myself from a well pulling up cold water, and the whole thing was surrounded by plastic foil. Despite the poor conditions, I had a huge smile on my face. ???? In the Western world we get so use to things and take things granted. We shouldn't!! What I spend on a 2 months trip, other celebrities post in shoes and bags in a day. ???? I love my life and these are the memories I will take with me when my journey ends. ???????? #SimpleLife #Thoughts #Indonesia #Bathroom #Celebrity #NomadStyle #NoSnobs #LowerYourStandards #NaturesGirl #FakeWorldOfCelebrities #SylviBodi #KöltöiKérdés #VidékiStílus #KútbólFürdés #ÉsAkkorMiVan #NemEsikLeAGyürüAzUjjamról #CsináljákUtánam #MaradjEmber #NeSzálljEl #NeSztároskodj #MindenkiFoglalkozzonASajátÉletével

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

A meglepő fotó még meglepőbb szövege szerint Sylvi épp indonéziai szálláshelyének “fürdőszobájában” van, és a kútból felhúzott vödörnyi hideg vízzel áll neki mosakodni. A mosoly azonban őszinte, a lány láthatóan élvezi a félnomád tengerparti életet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top